Privat

En måltid hos oss på Stora Vall är mer än bara måltid - vi vill ge dig en upplevelse med god mat och högklassig service. Du sitter ned till vackert uppdukade bord i anrik bruksmiljö där vår personal serverar er en välsmakande lunch lagad från grunden av vår köksmästare. Njut av vår härliga miljö med en god vän eller passar på att ha ditt affärsmöte där tiden kan läggas på mötet i stället för på att köa eller hämta mat. Vi har fria parkeringar alldeles utanför huset.

Varmt välkommen till bords!

Högtider

pexels-photo-264787.jpeg

Hos oss firas högtidsdagar så som födelsedagar, släktmiddagar, baby shower, bröllop och dopkaffe. Allt börjar med att ni sänder en förfrågan till oss. Sedan bestämmer vi ett datum för att träffas, där vi går igenom alla era önskemål. Därefter finns vi med som ett stöd under hela planeringen och vi samarbetar även med en rad andra företag i regionen. Kontakta oss med dina önskemål.
 

Förfrågan Högtid

Bröllop

pexels-photo-306066.jpeg

Vi på Vall erbjuder bröllop i anrik bruksmiljö med en av Gävles vackraste utsikter över Gavleån. Ni avnjuter er bröllopsmiddag tillagad och serverad av erfaren personal - som ser till att er dag blir precis så underbar som ni önskar. Boka ett kostnadsfritt bröllopsmöte så berättar vi mer.

 

Boka Bröllopsmöte

Pensionär

Linda Dahlqvist Photography -IMG_9453.jpg

Är du äntligen pensionär och kan njuta av tiden med dina närmaste. Kom till oss för så tar vi hand om er. Bokar du lunch från kl 13.00 så äter du Dagens lunch för enbart 95 kr (ord.pris 115 kr). Ta en skön promenad på hälsans stig eller ta bussen som stannar bara ett par minuters promenad från oss. Kommer du med bil så parkera bilen precis vid huset

Vår restaurang är funktionsanpassad och vår härliga natursköna lugna miljö är hälsosam för själen.

 

Läs mer

Catering

eating-601578_1920.jpg

Önskar ni ha festen hemma eller i annan lokal så erbjuder vi även catering. Vi har mat för avhämtning men erbjuder även hemleverans. Vi erbjuder också erfaren och kunnig personal vid ert arrangemang, servering, bar och kock. 

Gör en förfrågan till oss med er önskemål så återkommer vi med förslag.


 

Förfrågan Catering

"Trevlig kväll med 40-års firande. God mat och mysig omgivning. Bra service!"

"Tack för ett fantastiskt bröllop med så mycket kärlek i vacker miljö"

Tack för en fin minnesstund 
för våran mamma"