Företag

Konferens

393381-321441-nleuldazf6.jpg 393371-321431-bxd4cxtywx.jpg 393171-321421-9aczjc4f7f.jpg

Våra konferensrum är ljusa, färgglada och fullt utrustade för dig som vill hålla möte, föreläsning, kurs, workshop, produktpresentation eller konferens. 

 

MÖTESPAKET KONFERENS

HALVDAG, kl 8-12 alt 13-17

Lokalhyra halvdag, 3995 kr

Förmiddags alt eftermiddagsfika, dagens lunch, 195 kr/person

 

HELDAG, kl 8-17

Lokalhyra heldag, 5 995 kr

Förmiddagsfika, dagens lunch, eftermiddagskaffe, 285 kr/person

 

I våra konferenspaket ingår alltid vatten, frukt, pennor och block, Whiteboard, projektor med duk och blädderblock finns att tillgå.

Köp gärna till frukost, middag eller varför inte picknickkorg för utefika i våra härliga omgivningar. Vi har ett brett nätverk när det gäller föreläsare och underhållning av olika slag, gör din förfrågan nedan. 

OBS. Våra konferensrum ligger en trappa upp i huset och är ej handikappanpassade. Vi kan arrangera konferens på nedervåningen om så önskas. Ange det i er bokningsförfrågan. Vi har också hund på övervåningen så det är ej helt allergivänligt. 

 

Förfrågan Konferens

Kick-Off

kick off.jpeg

Ta hjälp av oss för att kicka igång ditt nya projekt, det nya året eller starten för ett nytt kapitel i din verksamhet. Oavsett anledning till er fest så har vi kunskapen och erfarenheten att skapa något unikt just för er. 

Förfrågan Kick-Off

Affärslunch

Tallrik

 

Möts hos oss på Vall i anrik bruksmiljö, sitt ner och bli serverad er lunch i lugn och ro. Affärsmöte tillsammans med dina kollegor eller håll dina kundmöten hos oss. Vi tar hand om er och låter lunchen vara precis så effektiv eller rofylld som ni önskar. 

MENY

Stora Valls skaldjurstoast på smörstekt bröd.  Serveras med örtmajonäs och syrad rödlök.

Ert val av dagens rätt

Desserten är kökets val för dagen.

 

255 kr / person, i priset ingår mineralvatten el. lättöl och kaffe. 

Affärslunchen behövs inte förbokas.

Förfrågan Affärslunch

Catering

eating-601578_1920.jpg

Önskar ni ha festen hemma eller i annan lokal så erbjuder vi även catering. Vi har mat för avhämtning men erbjuder även fri leverans inom Gävle stad. Vi erbjuder också erfaren och kunnig personal vid ert arrangemang, servering, bar och kock. 

Gör en förfrågan till oss med er önskemål så återkommer vi med förslag.

 

Förfrågan Catering

Mässa & Presentation

technology-3190200.jpg

Våra lokaler passar utmärkt att ha en utställning, produktpresentation eller en mindre mässa. Vi erbjuder en härlig miljö där ni kan presentera era egna eller olika leverantörers produkter. Kombinera med en frukost, lunch eller middag för att ge dina besökare en helhetsupplevelse. Vi erbjuder även tjänster som hjälp med inbjudan och annonsering.

Förfrågan Mässa & Presentation