Företag

Konferens & Möten

393381-321441-nleuldazf6.jpg 393371-321431-bxd4cxtywx.jpg 393171-321421-9aczjc4f7f.jpg

Ha ditt möte eller konferens i härlig naturskön miljö vid vackra Gavleån. Vi har fria parkeringar alldeles utanför huset och närheten till både E 16 & E 4:an är mycket bekväm.

Våra konferensrum är ljusa, färgglada och fullt utrustade för dig som vill hålla möte, föreläsning, kurs, workshop, produktpresentation eller konferens. 

 

MÖTESPAKET KONFERENS

* HALVDAG, kl 8-12 alt 13-17

Lokalhyra halvdag inklusive förtäring pris från 396 kr/person

(förmiddags alt eftermiddagsfika, dagens lunch)

 

* HELDAG, kl 8-17

Lokalhyra heldag, inklusive förtäring pris från 556 kr/person

(förmiddagsfika, dagens lunch, eftermiddagskaffe)

*Priser ex moms

 

Ovan paket är våra standardpaket men vi är vana att skräddarsy efter våra kunders önskemål så att mötet blir så effektivt som ni tänkt. I våra konferenspaket ingår alltid vatten, frukt, pennor och block, Whiteboard, projektor med duk och blädderblock finns att tillgå.

Köp gärna till frukost, middag eller varför inte picknickkorg för utefika i våra härliga omgivningar. Vi har ett brett nätverk när det gäller föreläsare, aktiviteter och underhållning av olika slag, gör din förfrågan nedan. 

OBS. Våra konferensrum ligger en trappa upp i huset och är ej funktionsanpassade. Vi kan arrangera konferens på nedervåningen om så önskas. Ange det i er bokningsförfrågan. Vi har också hund på övervåningen så det är ej helt allergivänligt. 

 

Förfrågan Konferens

Kick-Off & fest

kick off.jpeg

Ta hjälp av oss för att kicka igång ditt nya projekt, det nya året eller starten för ett nytt kapitel i din verksamhet. Oavsett anledning till er fest så har vi kunskapen och erfarenheten att skapa något unikt just för er. 

Förfrågan Kick-Off

Affärslunch

Tallrik

 

Möts hos oss på Vall i anrik bruksmiljö, sitt ner och bli serverad er lunch i lugn och ro. Affärsmöte tillsammans med dina kollegor eller håll dina kundmöten hos oss. Vi tar hand om er och låter lunchen vara precis så effektiv eller rofylld som ni önskar. 

MENY

Stora Valls skaldjurstoast på smörstekt bröd.  Serveras med örtmajonäs och syrad rödlök.

Ert val av dagens rätt

Desserten är kökets val för dagen.

 

255 kr / person, i priset ingår mineralvatten el. lättöl och kaffe. 

Affärslunchen behövs inte förbokas.

Förfrågan Affärslunch

Catering

eating-601578_1920.jpg

Önskar ni ha festen hemma eller i annan lokal så erbjuder vi även catering. Vi har mat för avhämtning men erbjuder även hemleverans. Vi erbjuder också erfaren och kunnig personal vid ert arrangemang, servering, bar och kock. 

Gör en förfrågan till oss med er önskemål så återkommer vi med förslag.

 

Förfrågan Catering

Mässa & Presentation

technology-3190200.jpg

Våra lokaler passar utmärkt att ha en utställning, produktpresentation eller en mindre mässa. Vi erbjuder en härlig miljö där ni kan presentera era egna eller olika leverantörers produkter. Kombinera med en frukost, lunch eller middag för att ge dina besökare en helhetsupplevelse. 

Förfrågan Mässa & Presentation