Företag

Konferens & Möten

1. Linda Dahlqvist Photography - Stora Vall - Juni 2018 - 4688_.jpg DUKNING.jpg 20160117_150431.jpg

Ha ditt möte eller konferens i härlig naturskön miljö vid vackra Gavleån. Vi har fria parkeringar alldeles utanför huset och närheten till både E 16 & E 4:an är mycket bekväm. Vi har under 2018 gjort ett ansiktslyft av våra lokaler samt utökat med ett till mötesrum för ett mindre sällskap. Se våra olika rum längre ner på sidan. 

 

MÖTESPAKET KONFERENS

* HALVDAG, kl 8-12 alt 13-17

Lokalhyra halvdag inklusive förtäring pris från 396 kr/person. (förmiddags alt eftermiddagsfika, dagens lunch)

* HELDAG, kl 8-17

Lokalhyra heldag, inklusive förtäring pris från 556 kr/person. (förmiddagsfika, dagens lunch, eftermiddagskaffe)

*Priser ex moms

Ovan paket är våra standardpaket men vi är vana att skräddarsy efter våra kunders önskemål så att mötet blir så effektivt som ni tänkt. Våra mötes, - och konferensrum är ljusa och erbjuder en härlig miljö för dig som vill hålla möte, föreläsning, kurs, workshop, produktpresentation eller konferens. I våra konferenspaket ingår alltid vatten, frukt, pennor och block, Whiteboard, projektor med duk och blädderblock finns att tillgå. Köp gärna till frukost, middag eller varför inte picknickkorg för utefika i våra härliga omgivningar. Vi har ett brett nätverk när det gäller föreläsare, aktiviteter och underhållning av olika slag, gör din förfrågan nedan. 

OBS. Våra konferensrum ligger en trappa upp i huset och är ej funktionsanpassade. Vi kan arrangera konferens på nedervåningen om så önskas. Ange det i er bokningsförfrågan. Vi har också hund på övervåningen så det är ej helt allergivänligt. 

 

Förfrågan Konferens

Våra mötes & konferensrum

20181114_210133.jpg

Översten

Ett mindre rum med lugna varma färger, detta rum rymmer upp till 10 personer och passar perfekt för tex ett ledningsgrupps,- eller styrelsemöte.  Här finns en liten fristående whiteboard, duk och projektor går att ordna på efterfrågan. Ni njuter av utsikten över vackra Gavleån och Hälsans Stig. 

20181114_210305.jpg

Dybecks Salong

Ett vackert och ljust rum med plats för upp till 20 personer. Här finns stor whiteboard på väggen, blädderblock, en projektor och duk. Här njuter ni också av den härliga utsikten över Gavleån och Hälsans Stig.  På väggarna sitter konst av en av våra lokala konstnärer, just nu pryder Ola Carlbergs verk våra väggar i Dybecks. 

20181114_210412.jpg

Gevalia Rummet

Vårt största konferensrum med plats upp till 30 personer. Här finns projektor i taket, duk och högtalare. En stor Whiteboard på väggen, blädderblock går att ordna vid efterfrågan. Här njuter ni av konst från någon av våra lokala konstnärer, just nu så pryder konstnärer från TORSDAGSGRUPPEN våra väggar i Gevalia.  

Kick-Off & fest

kick off.jpeg

Ta hjälp av oss för att kicka igång ditt nya projekt, det nya året eller starten för ett nytt kapitel i din verksamhet. Oavsett anledning till er fest så har vi kunskapen och erfarenheten att skapa något unikt just för er. 

Förfrågan Kick-Off

Affärslunch

Tallrik

 

Möts hos oss på Vall i anrik bruksmiljö, sitt ner och bli serverad er lunch i lugn och ro. Affärsmöte tillsammans med dina kollegor eller håll dina kundmöten hos oss. Vi tar hand om er och låter lunchen vara precis så effektiv eller rofylld som ni önskar. 

MENY

Ny meny kommer inom kort.

 

 

Förfrågan Affärslunch

Catering

eating-601578_1920.jpg

Önskar ni ha festen hemma eller i annan lokal så erbjuder vi även catering. Vi har mat för avhämtning men erbjuder även hemleverans. Vi erbjuder också erfaren och kunnig personal vid ert arrangemang, servering, bar och kock. 

Gör en förfrågan till oss med er önskemål så återkommer vi med förslag.

 

Förfrågan Catering

Mässa & Presentation

technology-3190200.jpg

Våra lokaler passar utmärkt att ha en utställning, produktpresentation eller en mindre mässa. Vi erbjuder en härlig miljö där ni kan presentera era egna eller olika leverantörers produkter. Kombinera med en frukost, lunch eller middag för att ge dina besökare en helhetsupplevelse. 

Förfrågan Mässa & Presentation