DAGENS LUNCH STÄNGD

VECKANS MENY - VECKA

Skriv ut veckans meny

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Boka lunch

Vid bokning gällande dagens datum, vänligen ring oss så att vi inte missar din bokning.

026 - 497 96 90.

BOKA BORD

Affärslunch / Lyxmeny

Tallrik

 

Möts hos oss på Vall i anrik bruksmiljö, sitt ner och bli serverad er lunch i lugn och ro. Affärsmöte tillsammans med dina kollegor eller håll dina kundmöten hos oss. Vi tar hand om er och låter lunchen vara precis så effektiv eller rofylld som ni önskar. 

MENY

Vi återkommer inom kort med ny meny.

 

 

Förfrågan Affärslunch

Pensionär & Student

Linda Dahlqvist Photography -IMG_9453.jpg

För dig som pensionär eller student erbjuder vi dagens lunch för endast 95 kr/person när du sitter ned till bords efter kl 13.00.

Bäst att boka bord!

 

Boka lunch

Catering

eating-601578_1920.jpg

Önskar ni ha festen hemma eller i annan lokal så erbjuder vi även catering. Vi har mat för avhämtning men erbjuder även fri leverans inom Gävle stad. Vi erbjuder också erfaren och kunnig personal vid ert arrangemang, servering, bar och kock. 

Gör en förfrågan till oss med er önskemål så återkommer vi med förslag.


 

Förfrågan Catering

DAGENS LUNCH PÅ VALL!

En lunch hos oss på Stora Vall är mer än bara en lunch - vi vill ge dig en upplevelse med god mat och högklassig service. Du sitter ned till vackert uppdukade bord i anrik bruksmiljö där vår personal serverar er en välsmakande lunch lagad från grunden av vår köksmästare. Njut av vår härliga miljö med en god vän eller passar på att ha ditt affärsmöte där tiden kan läggas på mötet i stället för att tänka på att köa eller hämta mat.

Till maten serveras bordsvatten och självklart ingår kaffe och något gott till. Fri parkering finns i området. 

Pris: 115 kr

 

VÅRA POPULÄRA LUNCHKORT

Vi hoppas att du är nöjd med din upplevelse hos oss och att du snart besöker oss igen. Därför ger vi dig möjligheten att köpa ett lunchkort som du fyller med ett antal luncher till ett förmånligt pris.

 

PENSIONÄR ELLER STUDENT

För dig som pensionär eller student erbjuder vi dagens lunch för endast 95 kr/person när du sitter ned till bords efter kl 13.00.

Bäst att boka bord!

"Tack för supergod mat och trevligt bemötande av personalen! Underbar miljö och byggnad."